CARA PENGAMBILAN GLA UNTUK KESUBURAN


Bismillah.

SILA KE WEBSITE RASMI SHAKLEE SAYA :-D

Cara Pengambilan Gla Shaklee Untuk Kesuburan.


Jika uols berminat untuk jadi ahli shaklee. 
Jangan segan hubungi nuyun. Tidak perlu komen kat sini. 
Sila ke link baru.
Terima kasih. ('v')

31 comments:

auni said... [Balasan Komen Korang]

Salam,slepas waktu subur kena ambik gla smula ker?tq..:-)

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

Wsalam auni,slps tarikh subur.stop dulu.hr ke14 pengovulan brlaku.jika xperiod dtang.truskn pngambln mcm biasa. :-)

Anonymous said... [Balasan Komen Korang]

Haid 3hr dah blh mkn gla sekarang dan satu hari berapa kali mkn ye

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

2bj shri. 1bj sahur. 1bj sblm tdo.

Anonymous said... [Balasan Komen Korang]

Terima kasih akk untuk info..
Semoga akk di murahkan rezeki amin... O:-)

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

Blh sms akak untk tny apa2 tntg shaklee..Jgn main ambk je ye..takut slh pgambilan. :-)

Anonymous said... [Balasan Komen Korang]

Kalau period x tetap, cthnya sy ovulate hr ke 24-25 sbb cycle sy pjg (dlm 37-38 hari). Adakah sy prlu mkn smpi hr ke 24-25 tu?

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

Tq brtanya,cuba dulu dr hr ptama smpai hr ke 13,tgk kitaran haidh mcm mana.mgkn berubah. :-)
Sbb gla akan betulkn hormon yg xnrmal. :-D

Anonymous said... [Balasan Komen Korang]

Saya baru beli set kesuburan....mcmana cara2 dn aturan makn yea....

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

Salam kenal,ms beli xconsult dulu ke?nk kena tahu hstory mcm mana :-)

Anonymous said... [Balasan Komen Korang]

Salam sis,actualy sy da beli gla..sy br abis period,so bole x amik..slepas kwen period sy x terator..so ssh sy nk agak wktu subur sy...tq..

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

Wsalam,untk subur kena ambk hr ptama period.
Untk nrmal period blh ambk stiap hr 1bj pg n 1bj mlm.

-ezreen- said... [Balasan Komen Korang]

salam sis, sy nak tanya before ambil gla period sy mmg sudah agak teratur antara 28,29,30 hari. tapi bulan pertama setelah consume gla period terus berubah ke 25hari. bulan kedua ni belum tahu lagi. adakah ini normal?

lagi satu since period sy x tetap and last cycle 25hari, bulan ni sy terlajak ambil 2 hari selepas waktu subur. possibility pregnant akan low ke?

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]
This comment has been removed by the author.
eika dinza said... [Balasan Komen Korang]

Salam,tumpang tanya, sy ada bli gla n bgaimana cara makannya sbb period sy mmg x teratur start smbg study. Kdg2 4 atau 5 bulan skali bru dtg.. Harap nuyun dpt bantu sy.. Ika

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

Wsalam,untk betulkn period.ambil 2bj tiap2 hr.

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

salam..setahu nuyun takde masalah..memang normal..means gla ni akan betulkan hormon dulu...pengambilan hari pertama period 2bj sampai hari ke 13 je ye..stop sampai datang period balik ..ambil gla mcm biasa ..2bj jugak..ok..

eika zalikhah said... [Balasan Komen Korang]

trima kasih nuyun.. :)

Cintaku87 said... [Balasan Komen Korang]

Salam.sy nk tny,sy ad amalkn gla untk hamil.n skrg sy ad beli esp n vitalea.blh bgtau cr aturan mkn yg btl n ms yg sy kne jrakkn?

Kak Bunga said... [Balasan Komen Korang]

salam...sy dah 3 bulan x period...macamana sy nak consume GLA? sy makan hari2 GLA tapi belum period...huhuh

suha putri said... [Balasan Komen Korang]

Salam sis..sy br nk consume produk shaklee utk hamil.br 3 bln ni period sy teratur.sblm ni x tentu..ada kwn cdgkn mkn esp n gla..tp pd masa yg sama alfalfa sbb sy ada mslh kputihan...blh sis bgtau apa yg ptt sy mkn n cara mkn yg betul..thanks ye sis

only zue said... [Balasan Komen Korang]

Sis... saya nak tnya..
Saya dah kawen n ade sorang anak..
Saya nak amalkn Gla tuk kesuburan n betulkn kitaran haid saya..
Haid saya xtratur n kitaran nye 34hari hngga 36hari..
Bile waktu sesuai amik Gla ni n brape biji tuk sehari..
Harap dpt mmbntu..
Terima kasih..

nazilah ramli said... [Balasan Komen Korang]

Salam..sis sy ade beli gla dan alfafa dgn sis 2bln lps..sy br je hbs enjection lucrin.sy ade cyst endometriosis. .skrg sy tgh tggu period dtg utk ttc pregnant. .mcmner cr nk mkn..blh ke mkn gla n alfafa ni..sy dah beli dgn sis dl..

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

@Cintaku87:

wsalam..

ikut apa yg agen guide ye cintaku87 :-)

nuyunbiz (001873431-W) said... [Balasan Komen Korang]

Sila sms @ whatsapp ye. Kdg2 kt web ni lambt reply. Tq semua brtanya :-)

Nor Fatin said... [Balasan Komen Korang]

Salam sis.. Sy nk tnya priod sy mmang xpnh ttap kdang2 smpai 2 bln xdtg, ni jd sjak lepas brkahwin..mcm mna cra btl sy nk ambl gla ngan alfafa? Atau sy kna ambk produk lain ke?

Nor Fatin said... [Balasan Komen Korang]

Salam sis..sy nk tnya kitaran priod sy mmang xpnh tratur..kdang2 smpai 2 bln xdtg priod sjak sy brkhwin..sy ada beli gla dgn alfafa..mcmna cra btl sy nk mkn?

jessica james said... [Balasan Komen Korang]

salam...

sis...sy dah consume GLA tp untuk betulkan hormon. period sy tak teratur...period berlangsung sampai 3 minggu . jadi sy agak takut sebab tempoh normal period 1 - 2 minggu je. sy consume GLA untuk betulkan period...pertanyaan saya boleh ke saya makan GLA ni bersama supplement lain cothnya alfafa complex or herbalex. Yang kedua, boleh ke consume GLA semasa period?

Gurlyzbiee Conellye Kylee said... [Balasan Komen Korang]

Sy bru nak mula ambil prodak utk set kesuburan.cuma sy x thu jadual pngambilan stiap prodak ni dn berapa biji skali sy kna ambil..haid juga x teratur..kdng2 2 atau 3 bulan skali..dan smasa kta mngunakn Prodak Shaklee kita mc boleh ambil mknan tmbhn lain ke?

Rozita mat husin said... [Balasan Komen Korang]

assalamualaikum, bulan ni dh msuk bln ke 4 sy amalkan gla shaklee, sy ambik 1st period hgga hari ke 13, suami amalkan zink shaklee.sy juga ada amalkn b complex, period sy still normal tp blum ada tanda2 nk hamil

Sue said... [Balasan Komen Korang]

Salam sis,

Nak tumpang bertanya, saya baru beli GLA + CoQHealth. Tujuannya untuk hamil dan saya baru ja lepas habis period. Bagaimana cara pengambilan harian? Adakah saya boleh terus makan pil..?

Period saya alhamdulillah setakat ini tiada masalah.

Post a Comment

terima kasih sudi singgah.. :)
jom add kawan :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERMATA HATI PERTAMA

PERMATA HATI KEDUA

PERMATA HATI KETIGA